Tjenester

HVAC

All produksjon kommer direkte fra oss

HVAC

All produksjon direkte fra oss

Nordic Steel sin HVAC-avdeling har spisskompetanse i faget og produserer produkter av markedsledende kvalitet på avtalt tid. Vi sparrer gjerne med deg på ditt prosjekt og kommer ofte sammen frem til løsninger som er både lønnsomme og produktive.

Vi tilbyr produksjon av alle typer kanaler og utstyr både til offshore og onshore. Vi har jevnlige leveranser til rigger, moduler, nybygg og ombygg, verft, uniter og en rekke andre lokasjoner. Ut av hallen vår går også mye til bygg-og anleggsbransjen. Både på større næringsbygg og en hel del til tuneller. Vi har en variert produksjon. Med store haller og en imponerende maskinpark, kan vi levere både store og små produkter, enten det skal være et lite bend eller komplette kanalpakker.

Vi har evnen til å hive oss rundt, dette gjør oss svært fleksible i forhold til leveringstid og produksjonstid. Med egne sveiseingeniører og lang erfaring med offshore-bransjens strenge dokumentasjonskrav er det en selvfølge for oss å tilby komplett sveisedokumentasjon på det som blir produsert.

Vi tilpasser og skreddersyr produksjonen etter ditt behov, fra skisse til ferdig produkt. Med egne avdelinger for tegning og dokumentasjon er vi i stand til å tilby i henhold til alle spesifikasjoner. Forøvrig så er nesten alt vi produserer spesialtilpasset kundens spesifikasjoner og behov. Og alt direkte fra oss som produsent. Med spisskompetanse innen HVAC-faget, er vi i stand til å tilby i alle klasser. Store dimensjoner og forskjellige mål er ingen hindring for oss, samt alle hull kan leveres ovale om ønskelig for deg som kunde.

Den store maskinparken vår gjør det mulig å produsere et vidt spekter av produkter og konstruksjoner.

Luker

Shut-off spjeld

Elektriske brannspjeld

Reguleringsspjeld

Louvers

Rister

Opphengsbøyler

Lydfeller

Jet-hetter

Eksos

Alle typer kanaler

Ønsker du et uforpliktende
tilbud til ditt prosjekt?

Produksjon av utstyr, support og alle typer kanaler