HVAC
HVAC
HVAC
HVAC
hvac

HVAC-avdelingen

All produksjon kommer direkte fra oss som produsent.

HVAC-avdelingen

Nordic Steel sin avdeling innehar spisskompetanse innenfor faget og produserer produkter av markedsledende kvalitet innen avtalt tid. Vi sparrer gjerne med deg på ditt prosjekt og kommer ofte sammen frem til løsninger som er både lønnsomme og produktive.

Nordic Steel tilbyr produksjon av alle typer kanaler og utstyr til offshore-industrien. Vi leverer til rigger, moduler, nybygg og ombygg, verft, uniter m.m. Vi leverer også mye til bygg-og anleggsbransjen. Både på større næringsbygg og mye til tuneller. Vi har en utstrakt produksjon. Store haller med en imponerende maskinpark, som kan levere både store og små produkter, enten det skal være et lite bend eller store kanalsystemer og utstyr.

Med evnen til å hive oss rundt, er vi svært fleksible i forhold til leveringstid og produksjonstid. Med egne sveiseingeniører og lang erfaring med offshore-bransjens strenge dokumentasjonskrav er det en selvfølge for oss å tilby komplett sveisedokumentasjon på det som blir produsert.

 

Spesialproduksjon

Vi tilpasser og skreddersyr produksjonen etter ditt behov, fra skisse til ferdig produkt. Med egne avdelinger for tegning og dokumentasjon er vi i stand til å tilby i henhold til alle spesifikasjoner.

Forøvrig så er nesten alt vi produserer spesialtilpasset kundens spesifikasjoner og behov. Og alt direkte fra oss som produsent. Med spisskompetanse innen HVAC-faget, er vi i stand til å tilby i alle klasser.

Store dimensjoner og forskjellige mål er ingen hindring for oss, samt alle hull kan leveres ovale om ønskelig for deg som kunde.

 

Utstyr

Vi leverer utstyr til ombygging, nybygg, skip, verft, rehabilitering, vedlikeholds-prosjekter med mer.
Den store maskinparken vår gjør det mulig å produsere et vidt spekter av produkter og konstruksjoner.

LukerShut-off spjeldElektriske brannspjeld • Reguleringsspjeld • LouversRister • Opphengsbøyler • Lydfeller • Jet-hetter • Eksos • Alle typer kanaler

Ønsker du et uforpliktende
tilbud på ditt prosjekt?