Tjenester

Sveising

Sveising av internasjonalt format
Skal du først sveise, skal det gjøres det skikkelig

Sveising

Skal du først sveise,
skal det gjøres det skikkelig

Utdannet iht. IIW (International Institute of Welding) har vi egen IWE-Senior prosjektleder, IWS-Sveisekoordinator  og IWI – Sveiseinspektør som tar seg av styringen av alle sveiste konstruksjoner hos oss. Sveising er en kunst, og sveiserne som jobber hos oss har sertifikater til å sveise med alle de kjente metodene som kreves, til alle slags formål.

Vi har nesten 7500m2 produksjonslokaler med to 10T traverskraner. Enkeltprodukter, serier, små- og store konstruksjoner er alle like vanlige i vår produksjon. Og du kan være trygg! Her blir alt gjort etter gjeldende standarder og de strengeste kvalitetskrav. Dette er håndarbeid av meget høyt nivå. Dertil er prosedyrene ved sveising omfattende. Hos oss blir produksjonsoppfølging og sveisesømmer testet og dokumentert. Vår egen sveisekoordinator(IWT) har ansvaret for at rutinene blir fulgt til minste detalj.

Mot offshore har vi jevnlig leveranser iht. DNV 2.7-1 og gjeldende NORSOK-standarder. I tillegg leverer vi store bærekonstruksjoner iht. NS-EN ISO 3834-2, NS-EN ISO 1090-1 EXC1-4 og Prosesskode 2 – håndbok R762 fra Statens Vegvesen til bygg, anlegg og infrastruktur. Nordic Steel har DNV-godkjente prosedyrer for følgende materialer i tykkelser opp til 80mm:

 Karbonstål

Aluminium

 304

316

Duplex

 Superduplex

Om ønskelig legger vi gjerne flere spesialprosedyrer for deg som kunde.

Ønsker du et uforpliktende
tilbud på våre sveise-tjenester?

Sveising av internasjonalt format
Skal du først sveise, skal det gjøres det skikkelig