Nordic Steel sitt nye bygg på Håland Industriområde

Nordic Steel sitt nye bygg på Håland Industriområde

Nordic Steel på Håland Industriområde!

Det er i god jærsk ånd å bygge stein på stein. Et nytt bygg inntar Håland på Bryne, som vil stå som et symbol på at Nordic Steel satser på fremtiden. Det er en investering i folkene som jobber her og Jæren som region. 

Bygget er konstruert med deg som kunde i fokus, vi bygger for å holde produksjon-, lager og logistikkostnadene så lave som overhodet mulig. En mer strømlinjeformet utforming på bygget vil bety færre tidstyver med tanke på logistiske utfordringer knyttet til varemottak- og utlevering. Plassering av sveisebåser, laserskjærer, kombi-maskin, knekkemaskin og stansemaskin er alt nøye kalkulert for å holde et lavt kostnadsbilde i produksjonen.

Større sveiseavdeling, større porter, 20 tonn traverskran og større jobber

Vi legger til rette for en større sveiseavdeling som vil ha større kapasitet, er mer strømlinjeformet og som resultat kan ta større og mer komplekse jobber. Sammen med en mer effektiv produksjon og planløsning ser vi lyst på fremtiden og håper at markedet tar godt imot satsingen. Bygget vil også ha en 20 tonn traverskran som klarer tyngre løft enn tidligere. Alt dette, i samsvar med større porter gjør at vi kan ta på oss større og mer komplekse jobber.

Tanken med bygget er å ha deg som kunde i fokus

Hovedfokuset i planleggingen var å effektivisere flere tidskrevende prosesseser så mye som mulig. Gjennom kartlegging av arbeidsprosesser kunne vi finne ut hvilke operasjoner som kunne forbedres og da skreddersydde vi planløsningen og plasseringen av maskiner etter dette. Denne metodikken ble brukt i nesten hvert eneste steg av planleggingen.

Vi har utformet bygget slik at produksjonen enkelt kan tilpasses den produksjonen som kreves av hver enkelt kunde. Dette gir store tilpasningsmuligheter som gagner deg som kunde med lavere kostnadsdrivere. Etter planen så skal produksjonen ha en høy oppetid gjennom flytteprosessen. Både sveiseavdelingen, knekkemaskinene og laserskjæreren skal ha en oppetid som er så høy som mulig. – “Vi skal holde produksjonsnivået på et så normalt nivå som mulig gjennom prosessen, dette gjør vi ved at vi flytter del for del, avdeling for avdeling for å ikke stoppe produksjonen og for å opprettholde leveringspresisjonen.” sier daglig leder Børre Lobekk.

langmyra bryne

Fakta om bygget

Adresse: Langmyra på Bryne

Tomteflate: ca 10500 m²

Ferdigstillelse: Oktober 2019

Entreprenør: SR-entreprenør

Prosjekteringsgruppe: Prosjektil AS

Oppdragsgiver: Nordic Steel AS

hvac

Last ned vår HVAC-brosjyre

Rom for å vokse

Det er Nordic Steel Group som står bak investering på nybygget. Daglig leder og deleier Børre Lobekk sier at investeringen er med på å sikre trygge arbeidsplasser i regionen samtidig som det skodder for videre vekst og flere arbeidsplasser. Ved innflytting i nytt bygg flytter også nærmere 70 arbeidsplasser fra Klepp kommune til Time kommune.

Sammen med flinke samarbeidspartnere får vi til det meste

Nordic Steel Construction, datterselskapet til Nordic Steel Group monterer alt bærestålet, sandwichelementene, og utfører taktekking på det lange taket. Våre samarbeidspartnere i byggeprosessen er: Tinghaug AS, Prosjektil AS, Elektrofag Jæren, SR-entreprenør, Lie Ventilasjon, Grunnservice AS, Bryne Rør, Tegnaren, Nordic Steel Construction, T t tegnestue, og Hå Element.

Recent Posts
Ta kontakt

Send oss en email og vi kontakter deg snarest!

316l stål