Takk for at vi har fått være
en del av det. Referanser vi er stolte av å vise frem

Vår sterke posisjon kan vi takke kundene våre for.

Nordic Steel skal være det sterkeste, mest pålitelige, effektive og løsningsorienterte leddet i våre kunders verdikjede, uansett forretningsområde eller geografisk marked. Vi er takknemlige for den tilliten våre kunder har vist oss opp gjennom årene. Vi får skryt og gode tilbakemeldinger for den jobben vi gjør. At kundene stiller opp for oss og er våre ambassadører ute i markedet, betyr mye for oss.

«Er der når vi trenger dem»

Lauritz Haringstad Løvø, Øglænd System AS:

Jeg ser på Nordic Steel som en konkurransedyktig, kompetent og pålitelig underleverandør som vi kan stole på når en trenger dem som mest. Dessuten er de lokalisert veldig nær vår fabrikk, noe som gjør det billig og enkelt å flytte deler og eventuelt verktøy oss imellom. De har også en god og moderne maskinpark som er fleksibel og dekker vårt behov svært godt. Nordic Steel har hyggelige og dyktige med­arbeidere som er til å stole på.

«De vet hvordan vi vil ha det»

Frode Botne, Proserv Norge AS:

Nordic Steel har levert rammeverk, HPUer, og testpanel til oss i flere år. Etter hvert som de lærte oss å kjenne, utviklet de nye muligheter som har gjort hverdagen enklere for oss. For eksempel tok de selv initiativ til å lære gravering og anskaffe utstyr til dette. Det har gjort at vi får utført en større del av jobben fra en og samme leverandør. Det er et samarbeid preget av gode rutiner, rask respons og en uformell, trivelig tone. Slik vi vil ha det.

«Pålitelig og smidig problemløser»

Kenneth Hovelsen, Bartec Technor AS:

Vi har et nært samarbeid med Nordic Steel, for oss er det en stor sikkerhet i å ha en så pålitelig leverandør. Nordic Steel står alltid parat til å hjelpe oss, om det er snakk om små og store spesialløsninger, og­/eller avhjelpe topper i produksjonen. Det at de har en kompetent teknisk avdeling gjør at vi kan spille på lag med dem når vi skal løse nye utfordringer.

«Kvalitet man kan være stolt av»

Elin Sunnevåg, CRE8 Systems AS:

I likhet med CRE8 har Nordic Steel fokus på å levere kvalitet og noe man kan være stolt av. I samarbeid har vi laget en del smarte løsninger som direkte har bidratt til videreutvikling av våre systemer. Vi er svært fornøyd med å ha en lokal leverandør som gjør hverdagen enklere og mer effektiv for oss.