Om Nordic Steel

Nordic Steel har siden oppstarten i 1998 posisjonert seg som et av Norges mest seriøse stålsenter innenfor avansert platebearbeiding og sveis. Dette er en posisjon vi er veldig stolt av. Vi leverer mekanisk produksjon og prosjektledelse av høy kvalitet til kunder i alle segmenter.
Store sertifiserte offshore- og onshore-uniter, tanker, bærestål på skoler og offentlige bygninger, stål- og aluminiumsfasader og mye annet spennende.

Selskapet har en lang referanseliste fra flere av de store aktørene i både oljebransjen, oppdrettsnæring, bygg-, anlegg og infrastruktur. Dessuten har vi gode samarbeidspartnere innenfor alle fag, noe som gjør oss til en komplett leverandør for våre kunder.
Bedriften innehar samtlige sertifiseringer for å levere de mest komplekse og krevende prosjektene innenfor alle bransjer. Les mer om dette under fanen Sertifiseringer. Gjennom kontinuerlig grundig arbeid har vi blitt skarpere enn noen gang før. Navneendringen fra Lie CNC til Nordic Steel i 2016 kom som en naturlig følge av utviklingen til bedriften. Navneendringen markerer en sterkere satsing på å gjøre selskapet skodd for fremtiden.

Vi holder til i store, nye produksjonslokaler på Langmyra i Time kommune, bare 30 minutter fra Stavanger. For deg som kunde vil vi være en totalleverandør innen avansert platebearbeiding og sertifisert sveising. Vi vil være en viktig del av våre kunders fantastiske løsninger.

Derfor sier vi – part of great solutions!