Tjenester

Fresing
og gravering

Fresing og gravering
i alle typer materialer

Gravering og fresing

Fresing og gravering
i alle typer materialer

Lasergravering

Gravering i rustfritt og plastmaterialer. Vi lasergraverer både egne produkter og produkter kunden leverer til oss. Typiske eksempler er hus-skilt og tagskilt til offshore-, og elektronikkindustrien. Laserkilden til laseren produserer en meget kraftig og høy-konsentrert lysstråle med nok energi til å opphete og fordampe materialet hvor fokuspunktet er. Laserteknologien er berøringsfri og graverer stive materialer øyeblikkelig og tydelig med høy nøyaktighet.

Dypgravering

Vårt moderne fresebord gir oss god kapasitet og evne til å reagere raskt. Vi kan dypgravere i alle materialer og størrelser. Typiske produkter er panel til subsea- og offshorenæringen, styringspaneler, skilt, logoer på kundens produkter o.l.

Fresing

Fresing er en effektiv metode for behandling av en rekke ulike metaller. Det primære prinsippet for fresing er som følger – man mater arbeidsstykket mot et roterende verktøy (som oftest en fresebenk). I vår maskin kan vi bearbeide plast, naturgummi, tre, aluminium og rustfritt stål. Det vil si at vi kan ta enkel maskinering, samt frese ut bokstaver til fasader, skilt o.l. Våre operatører har lang erfaring, og utfører jobben 100 % nøyaktig etter bransjens høyeste kvalitetskrav.

Ønsker du et uforpliktende
tilbud på våre gravering og frese-tjenester?

Fresing og gravering
i alle typer materialer