Nordic Steel sitt nye bygg på Langmyra på Bryne!

Nordic Steel sitt nye bygg på Langmyra på Bryne!

Nordic Steel sitt nye bygg på Langmyra på Bryne!

Det er i god jærsk ånd å bygge stein på stein. Et nytt bygg inntar Bryne, det vil stå som et symbol på at Nordic Steel satser på fremtiden. Det er en investering i folkene som jobber her og Jæren som region. 

Stolte er vi av det nye bygget, til og med før vi har flyttet inn, det vil ha et topp moderne produksjonsareal på over 4 500 m² og rett over 1 700 m² med kontorer fordelt på tre etasjer. Dette flotte bygget langsmed Langmyra på Bryne vil stå stolt i lang tid fremover. 

Rom for å vokse

Det er Nordic Steel Group som står bak investering på nybygget. Daglig leder og deleier Børre Lobekk sier at investeringen er med på å sikre trygge arbeidsplasser i regionen samtidig som det skodder for videre vekst og flere arbeidsplasser. Ved innflytting i nytt bygg flytter også nærmere 70 arbeidsplasser fra Klepp kommune til Time kommune.

Tanken med bygget

Hovedfokuset i planleggingen var å effektivisere prosessene så mye som mulig. Gjennom kartlegging av arbeidsprosesser kunne vi finne ut hvilke ting kunne forbedres og skreddersy planløsningen og plassering av maskiner etter dette. Denne metodikken ble brukt i nesten hvert eneste steg av planleggingen.

Vi har utformet bygget slik at produksjonen enkelt kan tilpasses den produksjonen som kreves av hver enkelt kunde. Dette gir store tilpasningsmuligheter som gagner kunden, med lavere kostnadsdrivere. Etter planen så skal produksjonen ha en høy oppetid gjennom flytteprosessen. Både sveiseavdelingen, knekkemaskinene og laserskjæreren skal ha en oppetid som er så høy som mulig. – “Vi skal holde produksjonsnivået så høyt som mulig gjennom prosessen, dette gjør vi ved at vi flytter del for del, avdeling for avdeling og prøver å effektivisere prosessen så mye som mulig.” sier daglig leder Børre Lobekk.

Større sveiseavdeling

Vi legger til rette for en større sveiseavdeling som vil ha større kapasitet, arbeidsplass og som resultat kan ta større og mer komplekse jobber. Sammen med en mer effektiv produksjon og planløsning ser vi lyst på fremtiden og håper at markedet tar godt imot satsingen.

langmyra bryne

Fakta om bygget

Adresse: Langmyra på Bryne

Tomteflate: ca 10500 m²

Ferdigstillelse: Oktober 2019

Entreprenør: SR-entreprenør

Prosjekteringsgruppe: Prosjektil AS

Oppdragsgiver: Nordic Steel AS

hvac

Last ned vår HVAC-brosjyre

Et bra tilskudd for Time kommune og flinke samarbeidspartnere

Med flyttingen til Bryne, får også Time kommune rundt 70 nye ansatte. noe som kommer godt med. Dette er med på å gjøre Time til en mer attraktiv kommune både tilflyttningsmessig og for arbeidstakere. Ferdigstilling av bygget vil være i løpet av oktober måned i 2019.

Nordic Steel Construction, datterselskapet til Nordic Steel Group monterer alt bærestålet, sandwichelementene, og utfører taktekking på det lange taket. Våre samarbeidspartnere i byggeprosessen er: Tinghaug AS, Prosjektil AS, Elektrofag Jæren, SR-entreprenør, Lie Ventilasjon, Grunnservice AS, Bryne Rør, Tegnaren, Nordic Steel Construction, T t tegnestue, og Hå Element.

Recent Posts
Ta kontakt

Send oss en email og vi kontakter deg snarest!